Optie 1 - Laat weten dat Assist bestaat

De eenvoudigste optie: jij laat aan jouw aangesloten lid-verenigingen weten dat Assist bestaat en wij geven hen 10% korting op de normale prijs van een jaarabonnement. Op deze manier bieden o.a. Scwitch, Chirojeugd Vlaanderen, KLJ, SKATE Vlaanderen, ROOTS, Koor&Stem... Assist aan binnen hun werking.

 
 

Optie 2 - 100% in orde met Assist START

Heel wat verenigingen worstelen met de vele administratieve en fiscale verplichtingen, en kloppen voor hulp aan bij de koepel of federatie waar ze aangesloten zijn. Een aantal federaties zoals Formaat bieden om die reden standaard een basisversie van Assist aan in hun lidmaatschap.

Met Assist START krijgen je lid-verenigingen toegang tot de rubrieken 'VZW-Helper' en 'Boekhouding' waarmee ze alle tools in handen hebben om hun VZW of feitelijke vereniging 100% in orde te brengen (en te houden) met de huidge (VZW-)wetgeving.

Optie 3 - Leden beheren en verzekeren

Als individuele leden lid worden via een lid-vereniging, maar achter de schermen verzekerd worden door de koepel of federatie, dan kan je Assist inzetten als CRM-platform om dat ledenbeheer op een gebruiksvriendelijke manier te beheren.

Op deze manier beheert VLAMO meer dan 65.000 leden via een uniek 'Assist-netwerk' van meer dan 1.000 abonnementen. Elke aangesloten lid-vereniging krijgt een eigen basisversie van Assist waarmee ze én hun leden kunnen beheren en verzekeren, én alle tools in handen hebben om hun VZW of feitelijke vereniging 100% in orde te houden met de huidge wetgeving.

 
 

Optie 4 - The Full Monthy: Assist PLUS

Bij De Vlaamse Zwemfederatie zit Assist volledig verweven in hun werking. Elke aangesloten zwemclub heeft toegang tot alle mogelijkheden van Assist PLUS en kunnen naast het beheer van hun leden ook licenties aanvragen, een subsidiedossier invullen, inschrijven voor bijscholingen en activiteiten...

Interesse in één van deze opties?

Contacteer Vincent